Delamo

Učinkovite reklame

 

Smo majhna prilagodljiva, kreativno vodena oglaševalska agencija, ki ustvarja močno in provokativno vez med podjetji in njihovimi strankami. Verjamemo, da ni važno kje, kako ali na katerem mediju je ideja izražena, še vedno mora biti izvirna in učinkovita. Smo agencija, ki povezujemo staro in novo, tako imenovano “novo tradicionalno”, naj gre za marketinške kampanje, nove medije, interaktivni razvoj, strategijsko planiranje ali izvedbo. Mi pomagamo podjetjem in blagovnim znamkam razumeti, ter blesteti ob uporabi novih mešanih medijev.

 

Ker vemo, da blagovne znamke obstajajo z razlogom in namenom, združujemo strast, načelo, slog ter vsebino. Vašo blagovno znamko naredimo prodornejšo in s sporočilom, kar seveda spodbuja in propagira dialoge preko vseh medijev. Oblikujemo in izvajamo nove načine vizualnega izražanja, ki imajo vpliv na trgu in moč združevanja ljudi z vašo blagovno znamko.

 

Zasnova in izvedba oglaševanja od leta 1993. Oglaševanje na ključ, marketing akcije, media, PR, razvoj blagovne znamke, celostno grafično oblikovanje, promocije, sejemske postavitve, studijska fotografija, videoprodukcija, multimedija, spletne trgovine in internetne strani, socialni mediji, reklamne table, embalaža, avtografika, tiskanje na različne medije . . .

 

Reference | Ponudba | Potrebujete pomoč?